sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Väliaikatiedote

Hyvää iltaa, arvon lukija.

Kerron sinulle taas pari asiaa aloittaen koulujutuista.

Kaikki kurssit alkavat lähestyä midterm-kautta, joka polkaistiin käyntiin ohjelmoinnin kurssin tentillä. Tämän tentin paino loppuarvosanassa on vain 10%, eli stressitasot eivät päätä huimanneet, eikä tentin vaatimustasokaan ollut mitään aivan kauheaa. Mutta minulla on tällä hetkellä vahva usko siihen, että päädyn oppimaan oikeasti uusiakin työkaluja Pythonin käyttöön, sillä kurssilla on näin ensimmäisen kuukauden aikana käyty hyvin lailla sama määrä asiaa kuin LUT:n peruskurssilla kahdessa kuukaudessa.

Seuraavat välitentit ovatkin sitten vähän erikoisempia tapauksia: sosiologian kurssin tentti on "take home exam", eli lista kysymyksiä joihin saat vastailla kotisi rauhassa. Tentti käsittelee luennoilla käytyjä asioita ja lisäksi siinä on kerrottava itse tehdystä kokeellisesta tutkimuksesta, jossa on tarkoitus rikkoa jotakin teknologiaan liittyvää normia ja analysoida sitten kokeen tuloksia. Tietotekniikan nettikurssin välitentti teki tietysti hauskat, ja se järjestetään yliopiston tietokonelabrassa lauantai-iltana, koska miksipä ei.

Koska opiskelu on vaan kokopäiväistä ja rankkaa, niin se laittaa joskus stressaamaan. Tästä syystä olen ravannut tietenkin elottoman rakkauteni kohteen kanssa paikallisen puiston jokaisen kolkan kohtapuoliin läpi. Ja keskustan nähtävyyksistä tärkeimmät on tullut katsastettua. We have a picture.

Näkymää Signal Hilliltä w/ pyörä

Tässä hökkelissä sijaitsi Pohjois-Amerikan ensimmäinen lennätin

Tommonen kylä

Tässä myös tyhmiä videoita joista saan valituksia, koska elämälläni ei ole muuta sisältöä.





Täällä siis asiat rullaa aivan mallikkaasti. Helmikuun loppupuolella on paikallinen luennoton viikko, joten siihen väliin pitäisi kyllä keksiä jonkinlaista reissua jonnekin, mutta saa nähdä mitä tulee keksittyä.

PS. parasta reissussa tähän mennessä tangon kautta ympäri turvalleen (4/5 naama). Heikointa reissussa tähän mennessä kämpän ikkunan eristeet (0/5)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti